Byt eller byg noget nyt

Publiceret 29-05-2017
Forbrug Artikel

Selvom du ikke længere kan bruge en ting, et stykke tøj eller et andet produkt, er det ikke det samme som, at produktet ikke har en værdi.

Følg disse råd og giv dine ting nyt liv.

Gå på byttemarkeder

Har du prøvet at være med til byttemarked? Det er en god måde at give dine kasserede ting nye ejere, som kan få glæde dem. Der findes mange byttemarkeder rundt om i landet, hvor du kan bytte dine ting med andre.

Lav nyt af dine brugte ting

Gamle kasserede ting kan få nyt liv. Træølkasser anvendes til reoler, jeans syes om til tasker, og gulvbrædderne bliver til et spisebord. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når gamle ting skal have nye funktioner.

Overvej om det, du kasserer, kan bruges af andre

Mange af dine aflagte ting kan vække glæde hos andre, uanset om der er tale om møbler, børnetøj, legetøj eller andet. Det er derfor altid en god idé at give eller sælge tingene videre eller donere dem til en genbrugsbutik.

Sælg ting videre online

Har du modtaget en gave uden byttemærke, eller er fristen for at bytte overskredet, er der stadig mange muligheder for at sælge gaven videre. På Facebook er der masser af grupper, hvor privatpersoner handler med andre i lokalområdet.