Kend forskel på datomærkningerne på mad

Publiceret 29-05-2017
Mad Artikel

Der er stor forskel på "Sidste anvendelsesdato" og "Bedst før"/"Mindst holdbar til". Med hvad betyder datomærkningerne for dit valg?

Læs mere om datomærkninger på tjekdatoen.dk

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies
  • Det er vigtigt, at du skelner mellem ”Sidste anvendelsesdato” og ”Bedst før”, som er de almindelige vendinger om madens holdbarhed.
  • Sørg for at opbevare krydderier, ris og kornprodukter i lukkede emballager. Luk poser med elastikker eller klemmer – eller opbevar produkterne i fx patentglas.
  • Sørg altid for at lægge æg, kød, fisk og mejeriprodukter i køleskabet, så snart du kommer hjem fra indkøb. Hvis du bor langt fra supermarkedet eller skal ordne flere indkøb på vejen hjem, kan det være en god idé at medbringe en køletaske, så maden ikke bliver varm, inden du når hjem.

 

Kilde: www.tjekdatoen.dk

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies